AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Sülümenli Yavuz Selim İlkokulu

Sülümenli Yavuz Selim İlkokulu

Altındağ Mahallesi İsmet Atilla Sokak No12 Sülümenli AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren ve bu amaç için her türlü fiziksel altyapıyı ve teknolojiyi sunabilen, öğrencilerinin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişimini amaçlayan dinamik ve çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi yetenek ve ilgileri doğrultusunda, başarılı, donanımlı, özgür düşünen ve düşündüklerini ifade edebilen, bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen, sorumluluklarının bilincinde, yenilik ve değişime açık, çevreye duyarlı, topluma faydalı, ülkemizin aydınlık geleceğinde pay sahibi olan bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
Toplantı Salonu :1
Sabah: 08.45 - 14.30
Kaloriferli
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Afyankarahisar merkezden ve kasabadan her saat başı dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.
SÜLÜMENLİ, AFYONKARAHİSAR MERKEZE BAĞLI 4850 NÜFUSLU BİR BELDEDİR.
Afyonkarahisar İl Merkezine 18 km.
Sportif Etkinlikler
Masa Tenisi Turnuvası, Seyyid Onbaşı Bilek Güreşi Turnuvası,Futbol Turnuvası,Satranç Turnuvası yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Yılda en az 6 proje çalışması yürütülmektedir. Eğitimde yenilikçilik ödüllerine her yıl projelerle başvuru yapılmaktadır.