AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Sülümenli Yavuz Selim İlkokulu

Ock

Değerler Hareketi Projesi kapsamında 2023 2024 Eğitim Öğretim Yılının 1. döneminde Aile değeri ile ilgili çalışmalar yapıldı

Ock

Gezi amaç itibariyle; Doğal afetlere yönelik gerekli hazırlıkları yapar. Afet ve acil yardım sonrasında yapılması gereken davranışları açıklar. Çevresinde meydana gelen hava olaylarını gözlemleyerek bulgularını grafiklere aktarır. Çevresindeki doğal ve beşeri unsurları ayırt eder. Yakın çevresinde yer alan tarihi,doğal,turistik yerlerin özelliklerini tanır. Kendi kültürüne ve diğer kültürlere ait sanat eserlerini karşılaştırır. Yerel kültüre ait motifleri fark eder. Kazanımlarına hitap etti.

Kas

Su verimliliği konulu resim yarışması yapıldı. Birinci olan öğrencimiz ödüllendirildi.

Sınıflarda su verimliliği ile alakalı kısa film izletildi.

Okul panoları donatıldı.

Su verimliliği ile alakalı broşür hazırlanıp veli gruplarında paylaşıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda coşku ve heyecanla kutlandı.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinin üretmiş oldukları içeriklerle 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı hazırlandı.

May

Okulumuzun Değerler Kulübü ÇEDES Projesi kapsamında deprem bölgesindeki kardeş okulumuz olan Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesindeki Çokran Bunsuz İlkokulu'na maddi ve manevi olarak desteklerini sürdürüyor.